Karen Dijkstra

Assistente en co-begeleidster Centering Pregnancy Karen Dijkstra

Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Verloskundig Centrum Jane als praktijkassistente en co-begeleidster bij Centering Pregnancy! Sommige zwangeren herkenden mij al van een eerdere periode, toen ik tijdens Saapke haar zwangerschapsverlof haar taken heb waargenomen.

Nu zijn Saapke en ik beide praktijkassistente in de praktijk en ben ik op maandag en vrijdag hier aan het werk. Op de maandag ben ik bij de Centering Pregnancy bijeenkomsten aanwezig en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Op deze manier ervaar ik ontwikkeling van moeder en baby van dichtbij en dat blijft toch een heel bijzonder proces. Ik kan mij daar elke keer over verwonderen. Op de vrijdag hou ik mij voornamelijk bezig met het organiseren van leuke dingen die van Verloskundig Centrum Jane echt een verloskundig Centrum maken! Denk hierbij aan de voorlichtingsavonden, zwangerschapscursus, borstvoedingscursus en alle extra’s die we bedenken.

Zelf woon ik in Leeuwarden met mijn man, 2 zonen (10 en 12 jaar) en onze twee Maine Coon katten. Soms doe ik een poging om hard te lopen, maar eigenlijk moet ik gewoon bekennen dat ik een gebrek aan zelfdiscipline heb op sport gebied. Wat ik wel erg leuk vind om te doen is dwarsfluit spelen bij een muziekkorps en wandelen met mijn vriendinnen. Verder haak ik soms, lees af en toe een boek of ik duik achter een Netflix serie. Maar over het algemeen heb ik het heerlijk druk met mijn gezin!

Ik hoop dat iedereen zich welkom voelt in onze praktijk en wellicht zien we elkaar snel!

CONTACTINFO

Bij bevallingen en verloskundige vragen laagdrempelig BELLEN met: 06 - 51 789 775

Voor het maken of verzetten van een controle-afspraak:
Di. wo. en do. van 9:00 tot 15:30 uur
Tel. 0511 - 451045

Spreekuur
Kollum: Dinsdag, woensdag en donderdag va 7:30 uur of een avondspreekuur.
Kootstertille: Vrijdag vanaf 11:00 uur in de even weken.
Westereen: Donderdagavond vanaf 19:00 uur in de oneven weken.

LOCATIES

Willem Lodewijkstraat 53
9291 MZ Kollum

Van Harinxmaloane 5
9271 AH Westereen

Goudtsjeblomstrjitte 34 A
9288 AM Kootstertille

locatie_kollum_footer