Opleidingspraktijk

We vinden het leuk, leerzaam en belangrijk om verloskunde studenten op te leiden. We zijn dan ook een opleidingspraktijk waarbij we samenwerken met de ‘Verloskunde Academie Groningen’ (VAG).
Dit betekent dat op het spreekuur, tijdens de bevalling en tijdens kraamvisite’s, naast de verloskundige vaak ook een verloskundige student aanwezig kan zijn. Afhankelijk van het niveau van de student wordt bepaald welke activiteiten zij mag verrichten, natuurlijk met jouw toestemming. Studenten hebben dezelfde ethische regels als beëdigd verloskundigen. Dit betekent dat óók zij een beroepsgeheim hebben.
De aanwezigheid van een student tijdens spreekuren en bevallingen heeft ook meerwaarde voor de aanstaande ouders. Naast de verloskundige, die natuurlijk altijd aanwezig is, heeft de student de mogelijkheid extra professionele en persoonlijke zorg te bieden. Bovendien zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, waardoor het kennisniveau hoog blijft.

Indien je liever geen student bij jouw controle’s of bevalling aanwezig wilt hebben, kan je dit aan de verloskundige of aan de assistente doorgeven.

CONTACTINFO

Bij bevallingen en verloskundige vragen laagdrempelig BELLEN met: 06 - 51 789 775

Voor het maken of verzetten van een controle-afspraak:
Di. wo. en do. van 9:00 tot 15:30 uur
Tel. 0511 - 451045

Spreekuur
Kollum: Dinsdag, woensdag en donderdag va 7:30 uur of een avondspreekuur.
Kootstertille: Vrijdag vanaf 11:00 uur in de even weken.
Westereen: Donderdagavond vanaf 19:00 uur in de oneven weken.

LOCATIES

Willem Lodewijkstraat 53
9291 MZ Kollum

Van Harinxmaloane 5
9271 AH Westereen

Goudtsjeblomstrjitte 34 A
9288 AM Kootstertille

locatie_kollum_footer