Verloskundige Laura Havenaar

LauraIk ben in 2014 in Groningen afgestudeerd als verloskundige waarna ik als vaste waarneemster in Kollum aan de slag ben gegaan. Mijn grote wens was verloskundige te worden maar kwam de eerste keer niet door de loting. Daarom heb ik eerst een jaar de HBO-V gedaan. Tijdens mijn studie heb ik ook twee maal een stage gelopen in de praktijk in Kollum, een praktijk die me direct aansprak.

Het bijzondere in dit vak is het wonder van de geboorte waarbij het begeleiden voorafgaand en tijdens de bevalling mij enorm boeien. Het is een bijzondere en intieme gebeurtenis waarbij ik het ook bijzonder vind er voor jou en je partner te zijn. Een professionele en persoonlijke begeleiding staan bij mij hoog in het vaandel waarbij jullie als toekomstige ouders centraal staan. Het streven is topzorg te bieden in aan moeder en kind in een veilige omgeving waarbij de samenwerking met collega’s en medisch specialisten cruciaal is. Met passie mijn werk uitvoeren en goed kunnen luisteren zijn belangrijke facetten in mijn werk maar een betrokken gesprek en een stukje gezelligheid zijn dit ook.

Tijdens mijn opleiding heb ik in Ghana stage gelopen, waar ik me nog steeds nauw verbonden mee voel. Eén van mijn doelen is dan ook om projectmatig nog iets voor hen te kunnen betekenen.
Wat mij zo aanspreekt in Kollum is de diversiteit aan cliënten, de samenwerking met de collega’s maar ook het prachtige Friese landschap, daar geniet ik van! Inmiddels heb ik me ook ingeschreven voor de opleiding tot echoscopiste, maar het duurt nog even voordat ik hier terecht kan. Hiernaast val ik ook elders in het land wel in bij meerdere praktijken.
Ik hoop jullie als toekomstige ouders graag te mogen ontmoeten in de praktijk. Graag tot ziens!

CONTACTINFO

Bij bevallingen en verloskundige vragen laagdrempelig BELLEN met: 06 - 51 789 775

Voor het maken of verzetten van een controle-afspraak:
Di. wo. en do. van 9:00 tot 15:30 uur
Tel. 0511 - 451045

Spreekuur
Kollum: Dinsdag, woensdag en donderdag va 7:30 uur of een avondspreekuur.
Kootstertille: Vrijdag vanaf 11:00 uur in de even weken.
Westereen: Donderdagavond vanaf 19:00 uur in de oneven weken.

LOCATIES

Willem Lodewijkstraat 53
9291 MZ Kollum

Van Harinxmaloane 5
9271 AH Westereen

Goudtsjeblomstrjitte 34 A
9288 AM Kootstertille

locatie_kollum_footer