Verloskundige Laura Havenaar

LauraIk ben in 2014 in Groningen afgestudeerd als verloskundige waarna ik als verloskundige in Kollum aan de slag ben gegaan. Mijn grote wens was verloskundige te worden maar ik kwam de eerste keer niet door de loting. Daarom heb ik eerst een jaar HBO-V gedaan. In 2016 heb ik mijn diploma voor echoscopiste behaald. Dit is een hele fijne verrijking als verloskundige om dit ook te kunnen.

Het bijzondere in dit vak is het wonder van de geboorte, waarbij het begeleiden voorafgaand en tijdens de bevalling mij enorm boeien. Het is een bijzondere en intieme gebeurtenis waarbij ik het ook bijzonder vind er voor jou en je partner te zijn. Een professionele en persoonlijke begeleiding staan bij mij hoog in het vaandel waarbij jullie als toekomstige ouders centraal staan. Het streven is topzorg te bieden in aan moeder en kind in een veilige omgeving waarbij de samenwerking met collega’s en medisch specialisten cruciaal is. Met passie mijn werk uitvoeren en goed kunnen luisteren zijn belangrijke facetten in mijn werk maar een betrokken gesprek en een stukje gezelligheid zijn dit ook.

Inmiddels ben ik zelf ook mem van een gezonde dochter en heb ik zelf ook een zwangerschap, bevalling en kraamperiode mogen ervaren. Wat bijzonder en onbeschrijfelijk om het wonder van het krijgen van een kind ook zelf te mogen ervaren.

Naast verloskundige zijn ga ik ook heel graag zwemmen, ben ik dol op bakken en ben ik graag te vinden bij onze kippen en geiten 😉

Graag tot ziens in de praktijk!

CONTACTINFO

Bij bevallingen en verloskundige vragen laagdrempelig BELLEN met: 06 - 51 789 775

Voor het maken of verzetten van een controle-afspraak:
Di. wo. en do. van 9:00 tot 15:30 uur
Tel. 0511 - 451045

Spreekuur
Kollum: Dinsdag, woensdag en donderdag va 7:30 uur of een avondspreekuur.
Kootstertille: Vrijdag vanaf 11:00 uur in de even weken.
Westereen: Donderdagavond vanaf 19:00 uur in de oneven weken.

LOCATIES

Willem Lodewijkstraat 53
9291 MZ Kollum

Van Harinxmaloane 5
9271 AH Westereen

Goudtsjeblomstrjitte 34 A
9288 AM Kootstertille

locatie_kollum_footer