Waarneemster Iris Meurs

irisIn 2015 ben ik afgestudeerd aan de verloskunde academie in Groningen. Ik kwam bij Kollum te werken i.v.m. een zwangerschapsverlof. Sindsdien ben ik er blijven plakken en werk ik er als vaste waarneemster.

Ik wist van jongs af aan al dat ik iets medisch wou gaan doen, maar nog niet precies wat. Nadat ik een keuze moest maken tussen geneeskunde of verloskunde heb ik mijn juiste weg gevonden in verloskunde. Dagelijks verbaas ik me nog over de prachtige, ontroerende en spannende momenten die ik mag mee maken. Belangrijke onderdelen in de verloskunde vind ik betrouwbaarheid, professionaliteit, goede samenwerking met collega’s en passende begeleiding voor jou en je partner tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed. Elke dag pas ik deze onderdelen weer met enthousiasme toe in het prachtige beroep van verloskundige.

Ouders worden is een periode waar veel bij komt kijken en ik hoop op een positieve manier een bijdrage te kunnen leveren aan deze bijzondere periode. Hopelijk tot ziens in de praktijk!

CONTACTINFO

Bij bevallingen en verloskundige vragen laagdrempelig BELLEN met: 06 - 51 789 775

Voor het maken of verzetten van een controle-afspraak:
Di. wo. en do. van 9:00 tot 15:30 uur
Tel. 0511 - 451045

Spreekuur
Kollum: Dinsdag, woensdag en donderdag va 7:30 uur of een avondspreekuur.
Kootstertille: Vrijdag vanaf 11:00 uur in de even weken.
Westereen: Donderdagavond vanaf 19:00 uur in de oneven weken.

LOCATIES

Willem Lodewijkstraat 53
9291 MZ Kollum

Van Harinxmaloane 5
9271 AH Westereen

Goudtsjeblomstrjitte 34 A
9288 AM Kootstertille

locatie_kollum_footer